vineri, 29 martie 2013

Eu, făcându-mi cadou...

     Sper că nu sună prea ciudat titlul însă am să vă povestesc o întâmplare de a mea care o să îl explice întru totul. Vroiam odată să mă răsfăţ şi să îmi fac un cadou. Sarcina cam grea de îndeplinit datorită faptului că, mie îmi cam place să fiu surprins atunci când primesc cadouri chiar dacă unele dintre ele nu îmi folosesc poate la nimic, apreciez gestul şi îl las acolo la prăfuit. Sunt foarte multe de luat în considerare atunci când îţi faci un cadou. Cadoul variază în funcţie de hoby şi de nevoia pe care o ai la un anumit moment dat.
     Am să continui şi o să vă spun că mă hotărăsc foarte greu când este vorba să îmi fac un cadou mie. Mă trezesc de dimineaţă şi îmi aduc aminte că îmi permit să mă răsfăt cu un cadou în acea zi. Mă întind îmi fac gimnastica de dimineaţă şi mă aşez la calculator, intru pe Google şi de aici începe enigma, nu ştiu ce să aleg şi literele astea de pe Google par a fi scrise în logograme aşa de lungă era distanţa de la gândul pe care îl aveam, la alegerea propriu zisă. Închid un ochi mă iau la ceartă cu tastatură poate îmi trimite un mesaj subliminal cu cadoul perfect dar, nimic zero valent. Închid amândoi ochii şi cu mâna tremurând de emoţii ca un talentat ce mă aflu la show-ul "romanii au talent" încep să tastez o hieroglifă după alta şi dau click pe mouse. Nu mare îmi fu mirarea când deschid ochii şi văd că era pe un site de Ikebana arta florală a japonezilor. După ce urmăresc cu un vădit interes un videoclip despre cum să te comporţi cu florile şi cum să le asculţi  nevoile sunt pregătit pentru runda doi în căutarea unui alt cadou care să îmi folosească sau să îmi dea o anumită stare de bine pentru momentul respectiv.
    De această dată mă simt ca un Dan Brown ce pornesc în descifrarea criptexului "pierdut şi regăsit". Încep a scrie la nimereală B şi mai adaug un O şi cuvântul englezesc cum era oare...realy a ba nu  really dar la realy "tata" Google îmi dăduse un rezultat şi aşa intru pe site-ul Borealy. Mă uit în căutare de ceva interesant şi intru la cadouri bărbaţi ei...aici descopăr ceva ce îmi desfată ochiul cu adevărat parcă ştiind pasiunea mea pentru ceasuri în stil vechi, şi cu ce îţi poţi desfăta mai bine timpul dacă nu cu un vin vechi şi bun ce vine la pachet cu ceasul. Ia uitaţi-vă aici ce ceas şi un vin de Porto care mă face să mă simt precum muschetarul Porto din cei trei Muschetari, ce aromă şi ce savoare...hâc...vă las mai jos o poză...hâc...cu Porto...hâc ba nu cu vinu' Porto adică sau...hâc...mai bine cu cadoul...sunt numai "şimţăminte" azi...hâc....


Acest articol a fost scris pentru Sprin Superblog 2013!!!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu