joi, 7 martie 2013

Piramidele...

  Åžtiu ca subiecte ca acestea au mai fost aduse in atenÅ£ia dumneavoastră numai că nu strică să mai adăugam ceva ce poate nu ÅŸtiaÅ£i până acuma. Piramidele au reprezenat intotdeauna un mister ÅŸi pâna va fi descoperit cu adevărat scopul lor real nu putem să facem decât presupuneri asupra a ceea ce reprezintă ele.
  Am citit foarte multe articole ÅŸi cărÅ£i despre puterea vindecătoare ÅŸi efectul de piramidă ÅŸi o să expun în acest articol câte ceva despre acest aspect.
   Trăim într-o perioadă de rapidă dezvoltare spirituală a omenirii. O ÅŸansă similară nu vom avea decât după 24 000 de ani când pământul va fi iaraÅŸi sub acelaÅŸi semn zodiacal. Tot ceea ce facem este sporit de până la nouă ori, putem afirma că cel care face astăzi un pas spre Divinitate va fi de nouă ori răsplătit de Ea.
   Se preconizează faptul că Pământul va cunoaÅŸte un proces de purificare, ceea ce va rezulta într-o ridicare a gradului de conÅŸtiinţă al omenirii. ViaÅ£a noastră se va desfăşura în întregime sub influenÅ£a legilor spirituale ÅŸi ne vom afla în rândul unei culturi ultraevoluate. Acum se vor pune bazele SECOLULUI DE AUR ale civilizatiei terestre. Cu minim de efort omului îi vor fi deschise porÅ£ile autoperfecÅ£ionării.
   Deocamdată totul se rezumă încă la partea materială mai mult ca niciodată, pentru că, ÅŸtim foarte bine că momentul cel mai întunecat al nopÅ£ii este cel dinainte zorilor. Acum trăim în epoca poluării ÅŸi suntem împovăraÅ£i de nenumăraÅ£i poluanÅ£i: gaze industriale ÅŸi auto, ploi acide, iradieri radioactive, împuÅ£inarea pădurilor, găurile din stratul de ozon...Åži asta nu e decât partea vizibilă a lucrurilor. Trebuie să trecem peste ÅŸi să ne concentrăm să lucrăm în armonie cu natura nu împotriva ei pentru că, natura poate exista ÅŸi fără noi dar noi fără natură suntem ca un fir de nisip în deÅŸertul Sahara bătut de vânt în toate direcÅ£iile.
   CredeÅ£i sau nu dar există si un alt fel de poluant ÅŸi anume gândurile noastre negative sau pozitive au o mare influenţă asupra mediului înconjurător. ÃŽn anul 1966 americanul Cliff Baxer a reuÅŸit să înregistreze cu ajutorul unui aparat extrasensibil gândurile umane provocate de reacÅ£ia unor plante din cameră. Savantul a stabilit că viteza de reacÅ£ie a acestora nu depinde de distanţă. VibraÅ£iile mentale ale individului îmbibă pur ÅŸi simplu atmosfera exercitând o certă influenÅ£a asupra plantelor ÅŸi a naturii. O serie de maladii care afectează în principal psihicul uman au drept cauză impulsurile negative existente pe suprafaÅ£a planetei noastre. Probabil aÅŸa se explică cazurile crescânde de cancer din ziua de azi. Cancerul practic este o concentraÅ£ie foarte mare de gânduri negative care iau forma unei mase în corp ÅŸi dereglează armonia întregului organism. Åži fac aici o paralela la o alta postare pe care o am pe blog (De mult...intr-o altă linie temporală) în care am relatat faptul că Zamolxis a spus că nu poÅ£i trata doar o parte a trupului ci trebuie să ai grija de întreg, atât de trup cât ÅŸi de spirit.
     EcuaÅ£ia e=mc2 demonstrează că materia vizibilă (m) ÅŸi energia materială fină nu sunt despărÅ£ite decât printr-o constantă naturală(c). Iar lumina apare ca o fină componentă materială a focului. ÃŽntre foc ÅŸi lumină există o legătură atât de puternică încât ele pot fi comparate cu trupul ÅŸi sufletul.
    ÃŽn VEDELE indiene sunt procedee prin care, folosind tehnici simple ale focului în atmosferă pot fi degajate energii luminoase de o excepÅ£ională putere. AcÅ£iunea lor este atât de mare, încât numeroase probleme încetează să mai existe. Tehnica terapeutică scrisă în vede cuprinde cinci principii de bază redecoperite de stiinÅ£a modernă:
  • terapie cu ajutorul focului
  • acÅ£ionarea prin intermediul piramidelor
  • respectarea ritmului natural
  • puterea cuvântului ÅŸi a sunetului
  • gândirea pozitivă ÅŸi respectarea vibraÅ£iilor spirituale interioare
     ÃŽn acest scop la răsărit  sau apus de soare se aprinde focul într-o piramidă mică de aramă ÅŸi deschisă în sus ÅŸi se rosteÅŸte o frază specială (mantră). Executând periodic ecest ritual se crează premisele necesare pentru o gândire pozitivă ÅŸi o stare bună de spirit. Dacă focul se aprinde cu dragoste pentru natura, vibraÅ£ia va fi înteÅ£ită însutit în cosmos. Rezultatul  va duce bucurie ÅŸi satisfacÅ£ie lăuntrică.
    Egiptenii antici au cunoscut puterea misterioasă a piramidelor. ÃŽn ziua de azi savanÅ£ii au demonstrat că materiile organice precum, peÅŸte, carne, ouă nu sunt atacate de bacterii ÅŸi nu se alterează atunci când sunt conservate sub o piramidă. Energia piramidelor poate fi fructificată ÅŸi în timpul meditaÅ£iilor.






    ÃŽnsuÅŸi cuvântul piramidă are o etimologie legată de construcÅ£ii însemnând foc în centru. Cel mai mare foc din natură îl reprezintă Soarele : sarcina sa este de a arde tot ce este murdar ÅŸi de a trezi tot ce este curat. Această putere ancestrală a fost numită in egiptul antic RA. El este motorul exterior vizibil al omului ÅŸi al naturii, pe care noi îl simÅ£im printr-un flux de bucurie ÅŸi de energie vitală.
   Există numeroase tehnici ale focului prin care se obÅ£ine o bună stare de spirit ÅŸi o influenÅ£are pozitivă a psihicului. Cea mai importantă dintre ele se efectueaza la răsăritul sau apusul soarelui ÅŸi se numeÅŸte agnihotra(foc ÅŸi terapie).
   In VEDE se afirmă că focul din piramide are o rază de acÅ£iune de 2 kilometri ÅŸi se ridică la o înăltime de 12 kilometri.S-a stabilit că prin tehnicile lor speciale indienii hopi sunt capabili să influenÅ£e clima ÅŸi la nevoie să provoace ploi.
   ÃŽn vremuri îndepartate aceste tehnici nu erau transmise decât pe calea iniÅ£ierii discipolului de către dascăl. Astăzi ele pot fi folosite de orice persoană bine intenÅ£ionată.
   Indiferent de calea aleasă pentru autoperfecÅ£ionare,aceasta trebuie precedată de un proces interior ÅŸi exterior de purificare, scop în care focul poate fi de mare ajutor. Recurgerea la tehnica focului nu este legată de convigeri religioase, de credinÅ£e sau de apartenenÅ£a la o anumită rasă. Aici este vorba de o ÅŸtiinţă al cărei efect pozitiv îl poate obÅ£ine oricine asupra propriei sale fiinÅ£e.

5 comentarii:

Unknown spunea...

Alo
Va multumim pentru IDO la blog-ul meu, eu sunt brazilian și eu sunt aici, vizitând site-ul dvs. prin intermediul Google translate totul ... lol
Sper ca vizita mereu mesajele mele noi, la urma urmei cred că am multe cărți comentariu este sunt lansate în România, am o urma. Mulțumesc.
De incredere, Viviane.

http://vivianeblood.blogspot.com.br/

Petro spunea...

Multumesc pentru vizita si mesaj.

Imi place designul blog-ului tau si ideea pe care o promovezi. Iti urez multa bafta!

Unknown spunea...

Si eu va multumesc foarte mult pentru vizita si mesaj.

PAPS spunea...

Thanks for visiting and following me. Following back. Not sure what you have written as I dont understand:(
www.thoughtsofpaps.com

creatii noi spunea...

Multumesc pentru vizita si mesaj si te mai astept.
Blogul tau este foarte interesant, iti urez succes in continuare si la mai multe postari la fel de bune!

Trimiteți un comentariu