joi, 7 martie 2013

Piramidele...

  Ştiu ca subiecte ca acestea au mai fost aduse in atenţia dumneavoastră numai că nu strică să mai adăugam ceva ce poate nu ştiaţi până acuma. Piramidele au reprezenat intotdeauna un mister şi pâna va fi descoperit cu adevărat scopul lor real nu putem să facem decât presupuneri asupra a ceea ce reprezintă ele.
  Am citit foarte multe articole şi cărţi despre puterea vindecătoare şi efectul de piramidă şi o să expun în acest articol câte ceva despre acest aspect.
   Trăim într-o perioadă de rapidă dezvoltare spirituală a omenirii. O şansă similară nu vom avea decât după 24 000 de ani când pământul va fi iaraşi sub acelaşi semn zodiacal. Tot ceea ce facem este sporit de până la nouă ori, putem afirma că cel care face astăzi un pas spre Divinitate va fi de nouă ori răsplătit de Ea.
   Se preconizează faptul că Pământul va cunoaşte un proces de purificare, ceea ce va rezulta într-o ridicare a gradului de conştiinţă al omenirii. Viaţa noastră se va desfăşura în întregime sub influenţa legilor spirituale şi ne vom afla în rândul unei culturi ultraevoluate. Acum se vor pune bazele SECOLULUI DE AUR ale civilizatiei terestre. Cu minim de efort omului îi vor fi deschise porţile autoperfecţionării.
   Deocamdată totul se rezumă încă la partea materială mai mult ca niciodată, pentru că, ştim foarte bine că momentul cel mai întunecat al nopţii este cel dinainte zorilor. Acum trăim în epoca poluării şi suntem împovăraţi de nenumăraţi poluanţi: gaze industriale şi auto, ploi acide, iradieri radioactive, împuţinarea pădurilor, găurile din stratul de ozon...Şi asta nu e decât partea vizibilă a lucrurilor. Trebuie să trecem peste şi să ne concentrăm să lucrăm în armonie cu natura nu împotriva ei pentru că, natura poate exista şi fără noi dar noi fără natură suntem ca un fir de nisip în deşertul Sahara bătut de vânt în toate direcţiile.
   Credeţi sau nu dar există si un alt fel de poluant şi anume gândurile noastre negative sau pozitive au o mare influenţă asupra mediului înconjurător. În anul 1966 americanul Cliff Baxer a reuşit să înregistreze cu ajutorul unui aparat extrasensibil gândurile umane provocate de reacţia unor plante din cameră. Savantul a stabilit că viteza de reacţie a acestora nu depinde de distanţă. Vibraţiile mentale ale individului îmbibă pur şi simplu atmosfera exercitând o certă influenţa asupra plantelor şi a naturii. O serie de maladii care afectează în principal psihicul uman au drept cauză impulsurile negative existente pe suprafaţa planetei noastre. Probabil aşa se explică cazurile crescânde de cancer din ziua de azi. Cancerul practic este o concentraţie foarte mare de gânduri negative care iau forma unei mase în corp şi dereglează armonia întregului organism. Şi fac aici o paralela la o alta postare pe care o am pe blog (De mult...intr-o altă linie temporală) în care am relatat faptul că Zamolxis a spus că nu poţi trata doar o parte a trupului ci trebuie să ai grija de întreg, atât de trup cât şi de spirit.
     Ecuaţia e=mc2 demonstrează că materia vizibilă (m) şi energia materială fină nu sunt despărţite decât printr-o constantă naturală(c). Iar lumina apare ca o fină componentă materială a focului. Între foc şi lumină există o legătură atât de puternică încât ele pot fi comparate cu trupul şi sufletul.
    În VEDELE indiene sunt procedee prin care, folosind tehnici simple ale focului în atmosferă pot fi degajate energii luminoase de o excepţională putere. Acţiunea lor este atât de mare, încât numeroase probleme încetează să mai existe. Tehnica terapeutică scrisă în vede cuprinde cinci principii de bază redecoperite de stiinţa modernă:
  • terapie cu ajutorul focului
  • acţionarea prin intermediul piramidelor
  • respectarea ritmului natural
  • puterea cuvântului şi a sunetului
  • gândirea pozitivă şi respectarea vibraţiilor spirituale interioare
     În acest scop la răsărit  sau apus de soare se aprinde focul într-o piramidă mică de aramă şi deschisă în sus şi se rosteşte o frază specială (mantră). Executând periodic ecest ritual se crează premisele necesare pentru o gândire pozitivă şi o stare bună de spirit. Dacă focul se aprinde cu dragoste pentru natura, vibraţia va fi înteţită însutit în cosmos. Rezultatul  va duce bucurie şi satisfacţie lăuntrică.
    Egiptenii antici au cunoscut puterea misterioasă a piramidelor. În ziua de azi savanţii au demonstrat că materiile organice precum, peşte, carne, ouă nu sunt atacate de bacterii şi nu se alterează atunci când sunt conservate sub o piramidă. Energia piramidelor poate fi fructificată şi în timpul meditaţiilor.


    Însuşi cuvântul piramidă are o etimologie legată de construcţii însemnând foc în centru. Cel mai mare foc din natură îl reprezintă Soarele : sarcina sa este de a arde tot ce este murdar şi de a trezi tot ce este curat. Această putere ancestrală a fost numită in egiptul antic RA. El este motorul exterior vizibil al omului şi al naturii, pe care noi îl simţim printr-un flux de bucurie şi de energie vitală.
   Există numeroase tehnici ale focului prin care se obţine o bună stare de spirit şi o influenţare pozitivă a psihicului. Cea mai importantă dintre ele se efectueaza la răsăritul sau apusul soarelui şi se numeşte agnihotra(foc şi terapie).
   In VEDE se afirmă că focul din piramide are o rază de acţiune de 2 kilometri şi se ridică la o înăltime de 12 kilometri.S-a stabilit că prin tehnicile lor speciale indienii hopi sunt capabili să influenţe clima şi la nevoie să provoace ploi.
   În vremuri îndepartate aceste tehnici nu erau transmise decât pe calea iniţierii discipolului de către dascăl. Astăzi ele pot fi folosite de orice persoană bine intenţionată.
   Indiferent de calea aleasă pentru autoperfecţionare,aceasta trebuie precedată de un proces interior şi exterior de purificare, scop în care focul poate fi de mare ajutor. Recurgerea la tehnica focului nu este legată de convigeri religioase, de credinţe sau de apartenenţa la o anumită rasă. Aici este vorba de o ştiinţă al cărei efect pozitiv îl poate obţine oricine asupra propriei sale fiinţe.

5 comentarii:

Viviane spunea...

Alo
Va multumim pentru IDO la blog-ul meu, eu sunt brazilian și eu sunt aici, vizitând site-ul dvs. prin intermediul Google translate totul ... lol
Sper ca vizita mereu mesajele mele noi, la urma urmei cred că am multe cărți comentariu este sunt lansate în România, am o urma. Mulțumesc.
De incredere, Viviane.

http://vivianeblood.blogspot.com.br/

Petro Neagu spunea...

Multumesc pentru vizita si mesaj.

Imi place designul blog-ului tau si ideea pe care o promovezi. Iti urez multa bafta!

Gabriel Mitel spunea...

Si eu va multumesc foarte mult pentru vizita si mesaj.

PAPS spunea...

Thanks for visiting and following me. Following back. Not sure what you have written as I dont understand:(
www.thoughtsofpaps.com

NICOLETA spunea...

Multumesc pentru vizita si mesaj si te mai astept.
Blogul tau este foarte interesant, iti urez succes in continuare si la mai multe postari la fel de bune!

Trimiteți un comentariu