joi, 28 martie 2013

Povestea unei genţi...

       Din greşeală am intrat pe un site de genti pentru femei si anume Reeija, ceea ce ma făcut să îmi aduc aminte de o întâmplare destul de bizară ce mi s-a întâmplat odată de ziua femeii.
        Mergând eu încrezător pe mine la magazin să iau o poşetă iubitei mele, mi se părea a fi cel mai perfect cadou la vremea respectivă. Intru în magazin aleg poşeta potrivită şi mă întâlnesc cu un prieten care ca şi mine era în căutarea unui cadou numai că era cam nehotărât neştiind ce cadou s-ar potrivi prietenei lui. Intrând în vorbă cu el şi încercând să-l decid asupra unui cadou am uitat de geanta iubitei mele. Mă întorc imediat înapoi în magazin şi găsesc poşeta lângă un stand exact unde o lăsasem noroc că nu a trecut mult timp până m-am întors înapoi.
        Îmi continui promenada cu prietenul de mai devreme şi îi dau câteva exemple de cadouri pe care şi le-ar dori o fată. Nu trece mult până ce un maidanez mă zăreşte şi crezând că ascund cine ştie ce bunătăţi prin sacoşă se repede la mine şi începe să tragă cu o forţă cum am văzut doar la ogarii aceia dresaţi pentru vânat. Sacoşa o face praf noroc de poşetă că era dintr-un fel de piele mai de soi. Reuşesc într-un sfârşit să alung inamicul care atenta la cadoul iubitei mele. Prietenul meu a râs de mine a zis că nu-i cadoul potrivit probabil de nici câinelui nu i-a plăcut. Cu sacoşa făcută bucăţi pun şi eu poşeta pe antebraţ ca femeile doar să fac haz de necaz. Nici de data asta nu am noroc trece un individ pe lângă mine, îmi smulge poşeta si o i-a la fuga. Probabil nu a fost să fie dar aşa am aflat de site-ul de mai sus şi anume Reeija, căci acasă ajuns cu mâna goală nu a mai rămas decât să comand ceva de pe internet şi să scap de toate problemele care apar la tranportul unui cadou.                                                                                                   Acest articol a fost scris pentru Spring Superblog 2013!!!

2 comentarii:

Enchanted Ana spunea...

Hihi, amuzant.Cam tragic-comin but life happens:))

Unknown spunea...

:)) da asta e nu ?multumesc pentru comentariu.

Trimiteți un comentariu